Вкоротив віку уламком віконного скла

Минулої неділі у лісі за селищем Головне, що в Любомльському районі, грибники виявили труп молодого чоловіка, що лежав у самих лише спортивних штанах і домашніх капцях. На обличчі, животі, руках були численні колото-різані рани. Скидалося на те, що хтось вкоротив чоловікові життя. 
На місце пригоди негайно прибула опергрупа міліціонерів. Невдовзі з’ясувалося, що загиблий – 29-річний Віктор, місцевий житель. Раніше він жив у сусідньому селі Черемошна Воля. Але розлучився з дружиною і приїхав у селище до мами. Кажуть, останнім часом чоловік зловживав спиртним. Не виключено, що на цьому грунті і почався у нього розлад психіки. Очевидці стверджують, що вживав “внутрішньо” навіть одеколон. Перед фатальним кінцем Віктор випив вдома усе, що «горить», поскандалив з родиною і направився до лісу. Для злого замислу прихопив зі собою шмат віконного скла. 
Олександр ХОМЕНЧУК, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>