Упа знову взяла в руки зброю

Два дні і одну ніч у селі Гаразджа вирували музично-патріотично-молодіжні пристрасті. Територію табору “Сонячний” окупували учасники і гості всеукраїнського фестивалю альтернативної музики “Бандерштат”. Організатори фесту, молодіжна організація “Національний альянс”, ставили благородну мету – популяризацію національної єдності, патріотизму, прославляння героїв УПА.
Дводенна програма була надзвичайно різноманітною. Центральною частиною дійства був концерт. У ній взяли участь майже два десятки виконавців. Кульмінацією був виступ гурту “Тартак”, лідером якого є волинянин Сашко Положинський.
З малої сцени ветерани УПА розповіли про героїчне минуле. Охочі могли відвідати виставку та екскурсію “Історія УПА”. На бажаючих чекали безкоштовні боді-арт і тату патріотичної тематики, спортивні змагання, турнір на кращого стрільця з пневматичної зброї. Вихованці ковельського молодіжного фронту “Наше майбутнє” провели показовий виступ бойового мистецтва “Гопак”. За додаткову плату пропонували піднятись у небо на параплані. Вхід на фестиваль був вільним, але за проживання у наметовому містечку з особи брали 20 гривень.
На завершення відбулася реконструкція історичного бою між УПА і НКВС.
Микола Комаровський,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>