«Шахтар» згубила «зіркова» хвороба?

Донецький “Шахтар” після тріумфу у Кубку УЄФА цього року з тріском вилетів з Ліги Чемпіонів, пропустивши вперед скромну румунську “Тімішоару”. Після несподіваної нічиєї в Донецьку з рахунком 2:2 гірники не зробили необхідних висновків й продовжили недооцінювати суперника. Як наслідок, гра-відповідь у Румунії логічно завершилася з нулями на табло, і “Шахтар” вибув до Ліги Європи (колишнього Кубка УЄФА).
Інші українські представники на євроарені виступили вдало. Донецький “Металург” на виїзді переміг словенський “Інтерблок” – 3:0 (перша гра 2:0), а харківський “Металіст” вдома переграв хорватську “Рієку” – 2:0 (2:1).
Тепер за вихід у груповий турнір Ліги Європи змагатимуться одразу чотири українські клуби. До вашої уваги результати жеребкування кваліфікаційного раунду за участю вітчизняних команд: “Металург” Д.-“Аустрія” (Австрія), “Сіваспор” (Туреччина)-“Шахтар”, “Штурм” (Австрія)-“Металіст”, “Бенфіка”-“Ворскла”. Матчі відбудуться 20-го і 27-го серпня, а “Шахтар” другу зустріч проведе 25-го серпня у зв’язку з грою на суперкубок з іспанською “Барселоною”, яка призначена на 28-ме число.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>