Аби перемогти «Волинь», запросили Реброва

Минулого тижня “Волинь” зіграла одразу два офіційні матчі. Спочатку волинська команда завітала на Київщину. Тут у рамках другого попереднього етапу кубка України лучани зустрілися з командою “Ірпінь”. Матч, на перший погляд, мав би бути «прохідним», якби не склад київського колективу. А протистояли “Волині” в основному колишні гравці національної збірної: Василь Кардаш, Едуард Цихмейструк, Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Юрій Дмитрулін, Сергій Коновалов, Віталій Косовський, Артем Яшкін. Також перед грою з командою Віталія Кварцяного до цієї компанії додався Сергій Ребров, котрий погодився допомогти своїм давнім друзям й заодно підтримати ігрову форму. Але досягти своєї мети ветерани українського футболу не змогли. Лучани здолали більш класних футболістів за рахунок швидкості і переваги у фізичних кондиціях. У результаті “Волинь” перемогла з рахунком 4:1, і тепер 13-го серпня в 1/16 зіграє з ПФК “Олександрією” (також на виїзді).
Після Київщини лучани без повернення додому відбули на Кримський півострів. У містечку Калініно “Волинь” зіграла матч 4-го туру першості з місцевим “Феніксом-Іллічівцем”. На початку другого тайму ударом зі штрафного відзначився Олександр Пищур. Зрівняти гру і заробити бодай одне очко господарям вдалося лише за рахунок 11-метрового. До речі, дуже сумнівного. Після матчу Віталій Кварцяний пообіцяв поскаржитись на суддівську бригаду, яка обслуговувала матч, у контролюючі футбольні органи.
Нині “Волинь” має в активі 8 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці. Лідирує у змаганнях з 10-ма очками ПФК “Севастополь”.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>