Дітлахи просиділи у трясовині 10 годин

До Горохівського райвідділу ГУМНС України у Волинській області зателефонували схвильовані мешканці села Старостав, які повідомили, що у болоті тонуть діти. Люди, які поверталися додому з городів, почули плач та крик, але допомогти не змогли – дістатися до місця, де на гілках верболозу з останніх сил трималися діти, було неможливо.
На місце події виїхала чергова варта рятувальників у складі її начальника Миколи Рота, старших пожежних Олександра Завадського та Леоніда Садовця, водія пожежного автомобіля Олега Сидуна. По трясовині чоловіки пересувалися за допомогою надувного човна, який штовхали перед собою. Як розповів начальник Горохівського РВ ГУМНС України у Волинській області Тарас Кашталян, діти близько 10 годин просиділи у трясовині і дивом залишились живими. Після визволення їх передали у руки медиків. На сьогоднішній день стан здоров’я 11-річної Любові Сороки, 13-річного Віктора та 10-річної Ганни Панасовських задовільний.
До речі, це не єдиний випадок рятування людей саме з цих болотистих місць – минулого року горохівські рятувальники витягнули з цього самого болота, тільки з іншого боку, 78-річного дідуся.
Володимир НЕСТЕРОВ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>