дворічна дівчинка голою блукала у лісі

Шокуючий випадок трапився на Волині. Прикордонники знайшли у лісі маленьку дівчинку, яка блукала хащами гола-голісінька.
– О 16 годині 35 хвилин оперативний черговий відділу прикордонної служби “Ягодин” від прикордонного наряду отримав повідомлення про те, що біля лінії Державного кордону виявлено маленьку дитину, – розповів Олег Личковський, прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону. – Дівчинка блукала у лісосмузі за інженерно-технічними спорудами за кілька кілометрів від села Рівне Любомльського району. Вона не мала на собі одягу і була дуже налякана.
Прикордонники одразу викликали “швидку”, повідомили про надзвичайний випадок у райвідділ міліції, голову Рівненської сільської ради та плацувку “Дорохуськ” (Польща). Поки вони везли знайду з лісу, їхні колеги уже принесли малечі дитячі речі.
Хоч Оксанці всього два рочки, вона трошки розповіла про себе. Як з’ясувалося, мешкає дівчинка разом з горе-батьками та старшою сестрою у селі Старовойтове. Правоохоронці характеризують сім’ю як неблагополучну. Кажуть, того дня батьки залишили Оксану на старшу доньку, а самі кудись подалися. Дівчата пішли гуляти до лісу. Чому ж мала була голою, навіть без черевичків? Рідні пояснюють, що сестра весь час тримала її на руках. Як тоді так вийшло, що дівчинка загубилася? Малеча блукала лісом понад дві години. До речі, за цей час жодного повідомлення про зникнення крихітки до райвідділу міліції не надходило.
Після пригоди Оксанку одразу відправили у Любомльську центральну районну лікарню. Наступного дня дівчинку повернули батькам.
Наталія КРАВЧУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>