Луцьк не став фартовим для «Львова»

Минулих вихідних до Луцька завітала футбольна прем’єр-ліга. На центральному стадіоні міста «Авангард» свій домашній матч проводив «бездомний» клуб з еліти ФК «Львів». Галичани були номінальними господарями у матчі із запорізьким «Металургом». У більшості регіонів України протягом майже усього минулого тижня панувала негода. Не оминула вона й Волинь. Отож підготовка до матчу ФК «Львів»-«Металург» (Запоріжжя) проходила в умовах форс-мажору. Та працівники стадіону «Авангард»  забезпечили майже ідеальний стан поля. Однак газон «Авангарду» не приніс удачі команді колишнього гравця «Волині» Сергія Ковальця. ФК «Львів» поступився з рахунком 1:2. Причому запоріжцям не довелося докладати надзусиль для позитивного результату. На післяматчевій прес-конференції Сергій Ковалець висловив надію, що наступний матч його команда таки зіграє на більш рідній для себе «Княжа-арені» у Добромилі. Там, мовляв, команда має належну підтримку від глядачів. Зрозуміти тренера можна, адже у Луцьку її ФК «Львів» не отримав. За команду вболівали лише представники фан-клубу та окремі відвідувачі матчу. Волинські ж ультрас допомагали своїм запорізьким колегам, з якими мають давні хороші стосунки.
Інші результати 21-го туру: «Шахтар»-«Ворскла» – 1:0, ФК «Харків»-«Кривбас» – 0:1, «Дніпро»-«Карпати» – 1:0, «Таврія»-«Металург» – 4:1, «Зоря»-«Чорноморець» – 2:1, «Динамо»-«Арсенал» – 3:0. Матч «Іллічівець»-«Металіст» перенесено.
Становище лідерів: 1. «Динамо» – 55 (21 гра); 2. «Шахтар» – 43 (21); 3. «Металіст» – 38 (20).

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>