Засуджені «кайфу» не дочекалися

Довготривалу й крупномасштабну операцію провели працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області. Міліціонери затримали членів злочинної групи, яка намагалася налагодити постачання наркотиків у місця позбавлення волі. Але ув’язнені омріяного “кайфу” так і не дочекалися.
За інформацією міністерства внутрішніх справ, всього у ході операції затримано десятьох зловмисників. Вони тривалий час займалися ввезенням на Львівщину та Волинь заборонених речовин.
Більшість членів групи уже мають кримінальний досвід саме у сфері незаконного обігу наркотиків. Тюремний стаж лише допомагав їм. Адже за гратами у зловмисників залишилося ще чимало знайомих. Саме через них група й збиралася налагодити постачання наркотиків.
Аби не налякати зловмисників і розкрутити увесь “клубок”, правоохоронці поводилися дуже обережно. Тривалий час вивчали шляхи постачання наркотиків, збирали докази. Оперативники й самі проводили закупівлю наркоречовин. Згодом під час обшуків у членів групи вилучили понад 3700 таблеток екстазі та півтора кілограма марихуани. Вартість цього “краму” на «чорному ринку» становить понад 200 тисяч гривень.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>