Немовля викинули у сміттєвий бак

У дворі будинку на вулиці Степана Бандери, що у Луцьку, неподалік центральної частини міста, у контейнері для сміття виявили труп новонародженого хлопчика. Тільце немовляти було загорнуте у простирадло та ганчір’я і зав’язане у поліетиленовий пакет. Як з’ясувалося,  труп дитини знайшов 26-річний житель села Гаразджа Луцького району Юрій С., а фактично бомж, котрий не має постійного місця роботи і ось уже декілька років займається бродяжництвом. Аби прогодуватись, чоловік приїжджає у Луцьк і обходить центральні вулиці міста, вивчаючи вміст сміттєвих баків. Цього дня чоловік, як і зазвичай, вийшов на “роботу”. Та знахідка вжахнула його.
Порпаючись у черговому контейнері для сміття, він натрапив рукою на щось м’яке. Коли ж придивився, то зрозумів, що тримає у руках дитячу голівку. Злякавшись, Юрій одразу попрямував  до обласного управління МВС у Волинській області і повідомив про жахливу знахідку черговому.
– Подібні випадки зі мною ніколи не траплялися. Ось тільки у 2003 році моя матір знайшла таке ж тіло новонародженої дитини у баку для сміття, що на проспекті Відродження, – розповідає Юрій С.
Правоохоронці спрацювали досить оперативно. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група у повному складі, яка й надалі встановлюватиме усі обставини справи. Пошуки жінки, що викинула тіло своєї дитини на сміття, продовжуються. Наразі експерти встановлюють, була новонароджена дитина  на той момент жива чи мертва. У будь-якому випадку на жінку, яка у такий бузувірський спосіб позбулася своєї кровинки, чекає серйозна відповідальність за цей вчинок. І не важливо, що спонукало її до того: злидні, осуд людей чи ненависть до батька дитини. Ця жінка не має права називатися матір’ю.
Юлія СІЛІЧ, м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>