Викрито банду автовикрадачів

 На території Рівненщини та ряду інших областей України під час оперативно-розшукової операції затримано членів міжрегіональної злочинної групи, яка викрадала і легалізовувала автомобілі. Як повідомили у ВЗГ УМВС у Рівненській області, очолював групу 42-річний Олег, уродженець Білорусі, який проживав у Рівному, а фактично був зареєстрований у місті Конотоп Сумської області (раніше двічі судимий).  До складу групи входило одинадцять молодиків, серед яких жителі Волинської, Сумської та Закарпатської областей. Був там і працівник Закарпатської міліції 27-річний Олександр. Його затримали під час керування викраденим у місті Луцьку автомобілем ВАЗ-21099.
Правоохоронці вилучили у підозрюваних електронний пристрій для сканування сигналізації, засоби для злому замків запалювання, обріз мисливської рушниці та набої, номерні знаки і дублюючі таблички з ідентифікаційними номерами транспортних засобів, а також 25 одиниць викраденого автотранспорту – від БМВ до «Жигулів».
Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>