Де збути шкури кролів?

Передплачую вашу газету не один рік. А пишу до вас, щоб дізнатися, де на Волині можна збути шкури кролів та кіз. Я вже пенсіонер, довелося приїхати в село у батьківський дім, щоб якось виживати. Вирішив зайнятися підсобним господарством.
Розводжу кіз, кролів та курей. Назбиралося до 40 шкур з тварин, а збуту немає. Невже у нашій державі не потрібне хутро для пошиття шубок чи якісна шкіра для взуття? Невже ми так нехтуємо вітчизняною сировиною, а з-за кордону ввозимо невідомо якої якості одяг, туфлі? А своє виробництво занепадає.
Сергій БОЙЧУК,
с. Любче, Ковельський район

Від редакції: За роз’ясненням ми звернулися до Йосипа Усача, головного державного інспектора з якості та формування ресурсів сільгосппродукції у Ковельському районі. Він відповів, що шкури в Ковелі приймають приватні підприємці на Привокзальному ринку. Інших точок для збуту сировини поки що немає.
Марія ДУБУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>