Вибори в Тернополі як репетиція фальсифікації Президентських?

Голова Волинської обласної партійної організації  ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк провів прес-конференцію, на якій дав оцінку виборам у Тернопільській області. Він назвав їх варіантом фальсифікації майбутніх президентських виборів і  «Мукачеве 2004 року».
– «Єдиний центр», рейтинг якого на Тернопіллі був дуже низьким, не міг  набрати аж 14 відсотків, так як і Партія регіонів аж 10, – сказав Анатолій Петрович. – Під сумнівом залишилося багато аспектів. Зокрема чому із бюлетенів не був викреслений  блок Юлії Тимошенко, який заявив, що не братиме участі у таких виборах, і відкликав своїх членів дільничних комісій та спостерігачів. Вибори у Тернополі показали, що не так важливо, як голосують, а як підраховують голоси і оформляють протоколи.
– А все почалося з того, що Кабмін виділив на Тернопільську область, яка постраждала минулого року від повені, кошти, 50 відсотків яких губернатор краю витратив не за призначенням, на що йому було вказано. І фальсифікація цих виборів – це ніби помста, – заявив Анатолій Грицюк. – Отож блок Юлії Тимошенко буде оскаржувати ці вибори в судовому порядку.
Марія ДУБУК, м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>