Таксі стало пологовим залом, а таксист – акушером

Молода жінка в Житомирі зупинила вранці таксі і попросила водія завезти її у… пологовий будинок. Олександр Сєдой обережно віз свою пасажирку, аж раптом жінка закричала – і водій зрозумів: почалися пологи! Він зупинив машину, а далі не знав, як діяти, адже таких випадків у його практиці досі не траплялося. До того ж, молодиця повідомила, що вона теж народжує вперше!  Та роздумувати не було коли: нове життя поспішало з’явитися на білий світ. Олександр хоч і добряче злякався, але взяв справу у свої руки, як і належить справж-ньому мужчині. Він прийняв пологи «на відмінно», як потім сказали лікарі. У тісному салоні таксі народився здоровий хлопчик вагою 2 кілограми 900 грамів. Мама назвала його Борисом.
Коли після всього таксист таки привіз породіллю до лікарні, медики тут же, в машині, відтяли пуповину й помістили малюка в кувез (бо він трохи змерз).
– Я боявся роздавити дитину, адже в салоні було тісно, – каже таксист, який досі не може забути свого незвичайного рейсу.
Галина Ярославець,
м. Житомир

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>