Ведмідь у ресторані

Чим можна заманити клієнта до закладу, де готують смачні страви? Хорошою кухнею, культурою обслуговування. А от власники готельно-ресторанного комплексу «Тополя», що у селі Майстрів Новоград-Волинського району, приваблювали відвідувачів… кліткою з живим ведмедем. Про це повідомив Державну екологічну інспекцію киянин. При перевірці у директора ТОВ «Тополя» не було дозволу від управління охорони навколишнього природного середовища та відповідних документів, що посвідчують право власності на тварину. Керівника закладу притягнуто до адміністративної відповідальності. Якщо він не виконає вимог екологічної служби, то трирічного ведмедя з «Тополі» заберуть.
Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ, Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>