Де заповнити анкету «Грін-карти»?

В одному з минулих номерів вашої газети прочитав, що дівчина поїхала в Америку, вигравши лотерею “Грін-карт”. Чи не могли б ви надрукувати спеціальний електронний сайт, де можна заповнити анкету на розіграш?
Юрій,
Львівська область

 

Єдиний офіційний безкоштовний сайт, на якому можна залишити заявку на участь у лотереї, – www.dvlottery.state.gov. Проте скористатися ним зараз неможливо, бо приймають заявки раз у рік: як правило, з жовтня по грудень. Тож випробувати удачу можна буде лише у кінці цього року, і то за умови, що уряд США таки проводитиме розіграш, а наша країна буде допущена до нього (за правилами американської лотереї, з переліку країн-учасниць на кілька років виключається та, яка за останні п’ять років відправила за океан більше 50000 своїх громадян. Наприклад, останнім часом “відпочивала” Росія). 
Кілька слів про анкету. Щороку умови для її написання змінюються, тож треба стежити за новинами. Дані заповнюються англійською мовою, обов’язково має бути фотографія відповідного розміру. Посольство США неодноразово наголошувало, що не співпрацює з жодним посередником та агентством, яке пропонує свої послуги за певну грошову винагороду. У випадку, якщо таки доведеться скористатися чиєюсь допомогою (скажімо, через абсолютне незнання мови), варто простежити, щоб в анкету була вписана саме ваша домашня адреса, на яку у випадку виграшу прийдуть документи.
Мирослава КОСЬМІНА

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>