Фонду милосердя – 20 років

Найбільше страждають літні люди через дефіцит милосердя та спілкування. Компенсувати це 20 років тому взяв за мету Волинський фонд милосердя та здоров’я.
Ювілейні звітні збори його активу були робочими і діловими. А звіт голови фонду Лідії Тарасюк ряснів цифрами та фактами про численні уже традиційні акції милосердя та заходи для душі, що не менш важливо, ніж пакунки з продукцією до свята.
Не стану перелічувати, скільки проводить Фонд для людей елегантного віку (так називають своїх стареньких підопічних у фонді) цікавих доброчинних заходів, мета яких скрасити важкі будні самотності. Назву тільки один – місячник милосердя “Великдень у кожну домівку”. Цілий місяць працює на нього при Фонді штаб, який складає, ретельно перевіряє списки та адреси і доставляє у свята освячені пасочки немічним, які не можуть це зробити самі. Починали цю доброчинну акцію у 1997 році із 23 пасочок. Нині їх вже розносять для 220 лучан. Звичайно, без підтримки владики Луцького та Волинського Ніфонта тут не обійшлося. А живе Фонд за Біблійним приписом: “Доброта і милосердя не потребують, щоб про них глаголити”.
Мирослава МАНЕЛЮК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>