Насварила внука і… померла

У 20-річного жителя райцентру Заліщики виникли проблеми – з автомобіля вкрали гроші. Відшкодувати збиток чоловік надумав за рахунок бабусі.
…Мертву жінку виявили у її квартирі зі слідами удушення. У насильницькій смерті запідозрили внука, котрий провідував родичку напередодні увечері. Молодик невдовзі зізнався: убив бабцю він…
Одружений чоловік працював торговим агентом у Чернівцях. У його обов’язки входило збирати виручку з власників магазинів за надані товари. Одного дня ненадовго покинув свій автомобіль, а коли повернувся, помітив, що із салону зникла велика сума грошей. Про пропажу він не заявив. На роботі ж пригрозили: якщо не поверне втраченого, сам матиме проблеми з міліцією. Молодик поїхав по гроші до бабці у Заліщики.
Коли він діставав із шухляди відкладені нею 5 тисяч гривень і 410 євро, старенька саме зайшла до хати. Зрозумівши намір онука, насварила його. Він вчепився їй у шию… Слідчим душогуб сказав, що “не розрахував силу”. Після скоєного забрав гроші і втік. Порушено кримінальну справу.
Світлана Клос,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>