патруль врятував самогубцю

Події розгорталися вже майже під ранок у Луцьку. Двоє дівчат напідпитку поверталися з нічного клубу. Одна з них, переходячи міст через річку Стир на вулиці Шевченка, вирішила покінчити життя самогубством і стрибнула у воду. Подруга самогубці одразу ж зателефонувала у міліцію. На місце події оперативно прибув наряд патрульної служби. Міліціонери не без труднощів виявили потопельницю у темній воді, бо її за течією віднесло за кількасот метрів від мосту. Коли патрульні діставали Валерію з холодної води, вона уже була без свідомості. Міліціонери надали потерпілій першу допомогу і, привівши її до тями, передали лікарям швидкої допомоги.
Як з’ясувалося пізніше, до такого відчайдушного кроку 18-річну Валерію підштовхнули негаразди в особистому житті. Вона заміжня й має дитину. Заступник начальника Луцького міськвідділу міліції Сергій Кондратюк зазначив, що керівництво обов’язково попіклується про заохочення молодих інспекторів.
Ірина НОВОСАД,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>