Сиріт вчили правил безпеки

Чимало цікавих вражень приніс візит працівників МНС дітлахам соціально-реабілітаційного центру “Аркен”. Скільки радості, захоплення викликала у них пожежна машина. Кожен з малюків мав змогу разом з рятувальниками гасити потужним струменем води умовну пожежу та посидіти у кабіні спецмашини. Але окрім суто соціальної мети, візит мав і практичну – донести правила безпечної поведінки дітям-сиротам.
Чи знають їх діти, працівники служби “01” з’ясовували під час перегляду лялькової вистави “Про Колобка, який правила безпеки вивчав”. Казковий персонаж допитувався у малечі, як йому діяти у різних надзвичайних ситуаціях. Діти  впевнено, зі знанням справи, радили Колобку, що робити під час пожежі, чи можна ховатися в будинку, де лютує вогняна стихія і чому цього не слід робити, як діяти при зустрічі з незнайомими людьми, як поводитися з ліками, що робити коли розбився термометр та вилилася ртуть, нагадали Колобку правила користування газо-електроприладами.
Алла СЕМІНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>