По мобільні телефони – з пістолетом

У центрі Тернополя вчинено розбійний напад на салон з продажу мобільних телефонів. Серед білого дня двоє зловмисників заволоділи виручкою і трьома мобілками.
У крамниці тривав звичайний робочий день. Юнак, який попросив показати з вітрини телефон, жодних підозр у продавця не викликав.
– Хлопець покрутив апарат у руках і попрохав показати документи на нього, – розповів співробітник ЦГЗ обласної міліції Петро Колісник. – Тим часом до крамниці увійшов новий клієнт. Продавець зауважила, що перед цим він довго стояв на вулиці, позираючи на вітрину. Він теж попросив показати  дві моделі телефонів для порівняння і зажадав пересвідчитися у відповідності виробника. Коли продавець протягувала йому коробки з документами, один з молодиків несподівано витягнув з кишені зброю… Розбійник поставив продавцеві ультиматум: “Давай виручку, бо пристрелимо!” Дівчина спочатку відмовилась, та коли відчула дотик металу до скроні, витягнула із шухляди 350 гривень. Зловмисники схопили гроші та три телефони із сертифікатами на них і втекли. Викрадачів затримали через кілька днів. Один з них родом з Хмельниччини, другий проживає у місті Кременець на Тернопільщині. В одного із затриманих вже є судимість за крадіжки. 22-річні хлопці планували озброєний напад заздалегідь: придбали пневматичний пістолет із глушником, ретельно приглядалися до місця злочину. Проти затриманих порушено кримінальну справу за статтею 187 – розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб.
Світлана Клос, м. Тернопіль

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>