Тепло у Рівному дорожчає

З 1 грудня на  жителів  міста Рівного чекають нові тарифи на послуги з централізованого опалення та підігріву води. Це відбудеться  відповідно до прийнятого у жовтні рішення Рівненського міськвиконкому, яке передбачає  подорожчання  з початку опалювального сезону – на 16 відсотків і ще на 5 – з першого грудня. Відповідно за опалення одного метра квадратного житла від початку опалювального сезону рівняни платили 5 гривень 79 копійок. Підігрів одного “куба” води коштував 10 гривень 50 копійок. Сім’ї, які не мали лічильників обліку води, сплачували за місяць з однієї особи 33 гривні 60 копійок. З початку грудня  опалення подорожчає до 6 гривень 5 копійок, а гаряча вода коштуватиме 10 гривень 98 копійок за метр кубічний, або ж 35 гривень 14 копійок з одного мешканця на місяць.
Водночас, як повідомив начальник міського управління житлово-комунального господарства Юрій Собчук,  поки що  теплопостачальні підприємства Рівного не переглядають затверджені у жовтні тарифи відповідно до того, що Міністерство юстиції зареєструвало постанову Національної комісії регулювання електроенергетики про підвищення з 1 грудня відпускних цін на газ для населення на 35 відсотків.
Сергій Новак,  Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>