За неякісні дороги платитимуть ті, хто їх прокладає

Нещодавно у прокуратурі Волинської області відбулася колегія, присвячена дотриманню законодавства у сфері будівництва та архбудконтролю. Як відомо, у цій галузі існує чимало проблем. Окремою стрічкою на нараді пройшла тема неякісного будівництва доріг. Особлива увага прикута до траси міжнародного значення «Ковель-Ягодин», яка потрапила до програми підготовки до Євро-2012. Зокрема, як розповів прокурор області Андрій Гіль, на його адресу надійшло звернення від голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка. Керівник депутатського корпусу краю звернув увагу на те, що роботи на цьому об’єкті досі виконувалися не дуже якісно. Перевірка показала, що на окремих відрізках траси на дорожньому покритті з’явилися тріщини. Дорожникам, які вели будівельні роботи, швидше за все, будуть виставлені штрафні санкції.
До речі, такий прецедент на Волині уже був. В обласному центрі міська рада відмовилася приймати роботи у дорожників, які неякісно відремонтували вулицю Конякіна. Тоді за підтримки прокурора міста Олексія Решетника з будівельників стягнули близько 400 тисяч гривень.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>