вбили власника обмінних пунктів

У суботу, коли городяни поверталися з церкви додому, на проспектi Чорновола у Львовi пролунали пострiли. Цього разу жертвою кiлера став 41-рiчний Володимир Процiв, власник мережi обмiнних валютних пунктiв.
Iгор Цiкало, головний мiлiцiонер Львівщини, стверджує, що нападникiв було двоє. Підстрелили бiзнесмена о другiй годинi дня бiля виходу з супермаркета “Арсен”, у примiщеннi якого, власне, й розмiщувався один з обмiнних пунктiв потерпiлого. Чоловік не встиг сiсти у своє БМВ, лише поклав у салон пакета. Кiлери стрiляли у пiдприємця з короткоствольної нарiзної зброї калiбру 9 мiлiметрiв. З мiсця подiї вилучено гiльзи. Полiетиленовий пакет, який пiдприємець поклав у салон своєї автiвки, нападники забрали. Є пiдозри, що у ньому була велика сума грошей.
На жаль, медикам не вдалося врятувати життя пiдприємця. Залишки автомобiля, на якому втекли з мiсця злочину вбивцi, знайдено у районi дачних масивiв Брюховичі. Це авто марки ВАЗ-2104. Пiсля злочину його спалили. Авто числилося “в угонi”. Його вкрали ще у березнi цього року.
Ян ЛIСОВСЬКИЙ,
м. Львів

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>