Міліція вилучила заборонені лікарські засоби

Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС у Волинській області провели спецоперацію з вилучення заборонених для розповсюдження речовин. Чи не найважливішим напрямком роботи стало виявлення фактів незаконного обігу лікарських засобів. За час проведення операції на території області всього зафіксовано 26 подібних випадків, з яких основна частина – це незаконний обіг препаратів, які містять прекурсори, ефедрин та його похідні. Цікаво, що таблетки незаконно реалізовувалися не лише в аптеках, а й потрапляли до наркозалежних, так би мовити, з рук простих громадян.
Протягом місяця всього порушено 30 кримінальних справ, які стосуються незаконного обігу наркотиків в області. А за час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання виявлено та вилучено близько 13,5 тонни прекурсорів та 13,5 тисячі доз лікарських засобів, котрі містять наркотичні речовини.
Юлія ЛОКОТЬКО,
Ірина НОВОСАД,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>