Без даху над головою

5-го листопада у господарстві Кондюків із села Топільно Млинівського району Рівненської області через несправність електропроводки виникла пожежа. На щастя, від вогню вдалося врятуватися усім членам сім’ї. Але вщент згорів будинок та усі речі. Родина з двома маленькими дітлахами – 6-місячною Іринкою та 4-річним Павлом – зосталися без житла та засобів для існування. Нині Кондратюки живуть у хаті-пустці й сподіваються на відбудову власного господарства. Односельчани та районна влада допомагають, чим можуть. Розпочалося будівництво, але коштів не вистачає.
Звертаємось до небайдужих людей з проханням відгукнутися на чуже горе й надати посильну допомогу родині Кондратюків. Не допустимо, аби маленькі Ірина та Павло з батьками залишилися без даху над головою.
Реквізити, за якими можна переказувати кошти: ВАТ “Державний Ощадний банк України”, Млинівське ТВБВ №10017/0156, р/р №2909391009 в ОПЕРв облуправління Ощадбанку, МФО 333368, код 09333401.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>