ГОСТИНЦІ ДЛЯ БАГАТОДІТНИХ СІМЕЙ

Сім’я Анатолія Татаревського із села Четвертня Маневицького району кожного разу з радістю зустрічає працівників „Української місії благовістя”, яка близько десяти років діє при обласному об’єднанні церков євангельських християн-баптистів. Адже вони завжди приїжджають з гостинцями. Це для родини, в котрій виховують семеро дітей, велика підтримка.
– З 2006 року ми співпрацюємо з голландською християнською місією «Доркас», – розповідає голова об’єднання церков ЄХБ Волині Володимир Чайка. – Спільно здійснюємо три проекти – „Допомога сім’ї”, „Гуманітарна допомога” та „Сільська амбулаторія”. Завдяки нашим добрим партнерам можемо щомісяця виділяти продуктові набори та постільну білизну для багатодітних сімей, вдів, інвалідів та інших малозабезпечених категорій населення. Обслуговуємо 233 такі родини у різних куточках області. При потребі віднаходимо кошти для лікування. У рамках третього проекту допомогли провести ремонт фельдшерсько-акушерських пунктів у селищі Олика, селах Муравище і Дерно Ківерцівського району.
Микола Пирожко,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>