«Для комуністів усі зусилля Юлі – нахабство?»

Я не раз зарікався, що не братиму в руки газети, які величезним тиражем друкують комуністи різних рангів по всіх куточках України. Тих видань розвелося більше, ніж бліх на собаці. Зарікався, але стриматися не так-то й легко. Адже щедрі комуністи свою творчість всюди розносять. Не треба й гроші платити – задурно дають, аби тільки залізти в твою душу... А прочитаєш – що отрути напився, адже навіть папір у них просочений зневагою до всього українського.
Ото якось взяв я в руки одну з компартійних газет – «Вільна Україна» (і вистачило в комуністів совісті так свою газету назвати!), надруковану в березні 2008 року. На її першій сторінці жирним шрифтом намазюкано: «Після категоричної заяви Ю.Тимошенко “Жодного відключення газу не буде!” Росія скоротила постачання газу в Україну спочатку на 25%, потім ще на 10%, потім ще на 25%... Так карають нахабство...» Ось так, шановні! Вони вважають нахабством турботу про добробут українців. Для комуністів, виходить, всі зусилля Юлії Володимирівни забезпечити населенню України безперебійне постачання газу – це... нахабство?  Цікаво те, що газета опублікувала своє ставлення до «нахабства» вже після скасування російських санкцій. Тож можна було вже промовчати про неприємний інцидент, але де там! Не стримались від того, щоб похвалити Росію за її недружелюбний вчинок щодо України, цим самим давши Росії добро на таке і в майбутньому.
Інакше, як зрадою України, цей факт і не назвеш.
Петро ЗАГЛАДА, ветеран праці,
с. Високе Черняхівського району
Житомирської області

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>