Якщо такий передбачається, пропонуємо вам оригінальні страви, що швидко готуються. Ваші кулінарні здібності не залишаться поза увагою. Засервіруйте гарно стіл, додайте свічки, музику – повірте, вас оцінять.
Картопля “Віто”
Картоплю розрізати навпіл та вирізати середину. Поставити у фритюрницю на 10-15 хв, щоб підсмажилась. У домашніх умовах можна замінити глибокою сковорідкою чи каструлею, додавши 0,5 л олії (картопля в неї має повністю зануритись). Балик порізати дрібними кубиками, додати кукурудзу, змішати з майонезом. Підсмажену картоплю витягнути з фритюрниці та наповнити приготовленою начинкою. Зверху посипати дрібно потертим сиром, бажано якомога жирнішим. Поставити в духовку на 15-20 хв.
М’ясо “Сіцілія”
Свиняче філе відбити молотком та посипати спеціями (приправа для м’яса, чорний перець, куркума, можна додати щось своє за смаком). Змастити кетчупом та посипати тертим сиром. Поставити в духовку на 15-20 хв (можна разом з картоплею). Окремо приготувати гарнір. Шампіньйони порізати та посмажити на сковорідці до коричневого кольору. Додати кілька ложок сметани та посмажити ще 3-5 хв. М’ясо на тарілці розмістити посередині, довкола ложкою викласти гарнір. Прикрасити петрушкою.
Салат “Віват”
Для нього знадобляться такі продукти: твердий сир, ківі, сьомга (порізати їх кубиками), виноград, маслини (навпіл). Все змішати. Додати спеції, полити лимонним соком (достатньо буде одного кружальця), заправити майонезом. Прикрасити маслинами (розрізаними кружальцями), петрушкою, квіткою з лимона.
Comments: |