Чернівецьке ДАІ ловить волинських порушників

З 10-го січня  по 10-те лютого триває всеукраїнське відпрацювання працівниками Державтоінспекції автодоріг та вулиць населених пунктів. Як розповів старший інспектор ВДАІ УМВС України у Волинській області майор міліції Сергій Комарецький, основною ознакою наступу на правовий нігілізм на дорогах є тісна співпраця Державтоінспекції з судовими установами. Відтепер адміністративні справи про порушення правил дорожнього руху, за які передбачено позбавлення права керування, розглядаються як першочергові. Рішення у таких випадках виноситься протягом кількох діб. Лише за перший тиждень відпрацювання на Волині відібрали водійські посвідчення у 203 злісних порушників. Посилено контроль і за безпекою пасажирських перевезень. З початку проведення заходів з маршрутів знято чотири водії, які перебували за кермом у нетверезому стані. Ще більше ста маршрутників притягнуто до адмінвідповідальності за різні порушення.
Для посилення контролю на Волинь відрядили шість екіпажів з ДАІ Чернівецької області та один – спецзагону “Кобра”. Вони працюватимуть в області до 10-го лютого. Натомість 12 співробітників волинського відділу ДАІ патрулюють дороги на Хмельниччині. Правоохоронці запевняють, що робота “по обміну” виявилася дуже ефективною. Адже заїжджі міліціонери мало звертають увагу на місцевих можновладців та “крутих” водіїв.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>