Авто охороняють… вужі

Керівник державного підприємства “Колківське лісове господарство”, що на Маневиччині, Олександр Рибчинський, як мовиться, не з лякливого десятка. Адже за роки професійної діяльності йому доводилося не раз вступати у двобій з мешканцями поліських лісів, у тому числі з плазунами.
...Того ранку, як зазвичай, директор пішов до гаража по авто, щоб поїхати у службових справах в одне з лісництв. Тільки-но відкрив двері, як перед ним сердито засичав метрової довжини вуж. Оговтавшись, Олександр Павлович виселив непроханого “квартиранта” з гаража.  Проте на цьому пригоди не закінчилися. Приїхав директор до Маневицького райвідділу міліції, що за 25 кілометрів від Колок. Коли вийшов з приміщення, відразу не зрозумів, чому біля його легковика зібрався гурт міліціонерів. Всі з цікавістю дивилися на переднє колесо. Виявилося, що на його диску примостився вуж. Дехто боявся підходити ближче, бо вважав його отруйною гадюкою. Усіх заспокоїв господар автівки, пожартувавши, що це охоронець його машини.
Олексій ВЕРЕМЧУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>