«Відкрита ніч у Луцькому замку»

У ніч з 5 на 6 жовтня у Луцьку вперше відбудеться арт-шоу «Відкрита ніч у Луцькому замку». Із восьмої вечора до п’ятої ранку на учасників чекають феєричне вогняне шоу, подорож підземеллями Старого Луцька, вистава львівського вуличного театру на ходулях «Воскресіння», концерти середньовічної та сучасної музики у виконанні ансамблів «Львівські менестрелі» та луцьких й рівненських гуртів «Резус-блюз», «Аут-край», «Джаі Ра». На арт-шоу завітають і  відомі кіномитці Сергій Михальчук, Михайло Іллєнко, Олесь Санін, Тарас Томенко. Також глядачі свята знайдуть тут для себе чимало цікавого. Для закоханих пар організатори пропонують романтичні прогулянки нічним містом у кінних фаетонах. Любителі старовини, окрім прослуховування середньовічної музики, зможуть скуштувати напої та страви за древніми рецептами. Організатори мистецького свята обіцяють відвідувачам чимало приємних та пам’ятних вражень. А ті, кому усміхнеться фортуна, отримають можливість безкоштовно здійснити романтичну подорож замками України та зарубіжжя. Відбуватиметься мистецька акція під патронатом міського голови Богдана Шиби.
Квитки на нічне арт-шоу можна придбати у касі історико-культурного заповідника “Старе місто” (тел.: (0332) 724588) та у народному домі “Просвіта” (тел.: (0332) 723125). Для студентів передбачена 50-відсоткова знижка.
Наш кор.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>