Фотографії померлих не можна вішати на стіну

Людина, здатна допомагати іншим без використання медикаментів, називається цілителем. У наш час ним може стати кожен, освоївши тримісячні курси і отримавши якісь неймовірні, незрозумілі простій людині звання. І ось такі цілителі, які переважно не мають медичної освіти, дають смертельно хворому, що хапається за соломинку, надію, витягуючи з нього останні копійки. Але ж, зрозуміло, вміння лікувати, навіть не торкаючись хворого, не купиш ні за які гроші. Цей чудесний дар передається лише генетично, від бабці-прабабці...
Сьогодні наш співрозмовник саме така людина – лікар нетрадиційної медицини Сергій БОГІНСЬКИЙ.

– Сергію Олександровичу, розкажіть про свій дар.
– Я жив з бабкою-шептухою. Крім того, маю медичну освіту, що дає мені можливість пов’язувати офіційну і нетрадиційну медицини.
Після армії якось запитав у бабусі: “Що тобі допомагає?” “Домовий і сила”, – відповіла вона. Я довго шукав цю силу. Хотів побачити її, почути. Мені сказали, що на Тайшані є чоловік, який спілкується зі звірами та зміями (таких людей називають табібами). Я зібрав гроші і поїхав. Подивився, як він це робить. І вирішив спробувати й собі.
На місяць пішов жити в печеру: без їжі та води. Їв лише ревінь та гриби. І через два тижні у мене почалися галюцинації, чув якісь розмови... Думав, що від голоду щось з головою зробилося. Але, як мені потім пояснили, я почав працювати над духом.
До сьогодні щороку їжджу на все літо на Байкал, спілкуюся з ламами. І дуже багато того, чим володію, я навчився у них.
– Ви кажете, що в усіх хворобах винні ми самі...
– Так. Бабуся вчила мене, що лікувати потрібно не наслідки, а причини. А вони – найнеймовірніші. Тому якщо до мене приходить пацієнт, я не оглядаю фізичне тіло, а шукаю, через що виникла хвороба.
Якщо людина бере на себе понад міру, вона обов’язково матиме проблеми з хребтом. У злої, жовчної виникатимуть виразки: шлунка, на тілі...
Жінка завжди матиме проблеми по гінекології, якщо вона не ладить з чоловіками, не розуміє їх. Чоловіки, які ненавидять жінок, страждають на простатит. Якщо хтось дуже хвилюється за близьких, у нього болітимуть ноги.
Якщо з’явилася пухлина, значить, людина когось образила і не вибачилася. Приходив до мене чоловік з пухлиною головного мозку. У нього дуже боліла голова, він уже збирався лягати на операцію. Я почав шукати причину недуги. Виявилося, що він украв у сусідки пенсію. Вона, побачивши, що грошей немає, вибігла на вулицю і крикнула: “Нехай у того, хто вкрав, усе всохне”. Через два місяці у чоловіка почала боліти голова, в нього виявили пухлину. Я порадив йому піти до тієї жінки і вибачитися, тобто потрібно було подолати поріг приниження. Жінка била його ганчіркою по голові, обзивала. Але через два тижні він видужав. У мене було багато пацієнтів, які виліковувалися лише завдяки прощенню. Коли людина усвідомлює, що проблема в ній самій, зробити корекцію і допомогти їй дуже легко.
Буває, що причина тягнеться ще від дідуся-бабусі, нерідко вже покійних, які свого часу не вирішили якихось життєвих проблем, затаїли на когось образи. У таких випадках, як правило, страждають онуки, які переважно скаржаться на хребет.
Усе це я визначаю візуально. По аурі, меридіанах, пальцях, обличчю, нігтях. Для скептиків проводжу комп’ютерну діагностику, щоб вони самі бачили свої проблеми і їх причини.
– Чи дійсно прокляття настільки небезпечні?
– Самоїдство – це теж прокляття, оскільки людина сама з’їдає свій енергетичний потенціал і знищує себе. Такі люди хворіють, їм не щастить на роботі, у них часто болить голова.
Є люди, які самі програмують себе на негатив. До мене приходив чоловік, який узяв собі в голову, що обов’язково помре за кермом. Я його попереджав, що такого не можна казати. Адже навіть думаючи про таке, людина сама накликає на себе біду. Дійсно, через якийсь час чоловік помер – від раку шлунка.
– Розкажіть про енергетичних вампірів.
– Є нижня, стихійна і висока енергії. Ми всі підключені до стихійної, тобто живимося від природи. Не отримуючи такої енергії, людина обов’язково шукатиме жертву, буде сваритися, з’ясовувати стосунки, сперечатися з будь-якого приводу... Найгірше, коли людина змушена постійно знаходитися поруч з вампіром. До мене приходила жінка із серйозними проблемами по гінекології. Виявилося, що причиною цього був її чоловік, який витягував енергію постійними ревнощами. Ще б трохи – і жінка лягла б під ніж. Ми зробили корекцію, і зараз у неї все добре. А ось у вампіра – не дуже.
До речі, я вампірів бачу відразу – по очах. Якщо ж ви живете з ним в одній квартирі чи разом працюєте, для себе змініть його образ, ім’я, прізвище і подумки називайте його лише так.
– Деякі люди дуже побиваються за померлими.
– Не можна цього робити. Таким чином вони притягують потойбічний світ, мертву енергію, не відпускаючи душу покійника. А сама  людина, яка дуже побивається за небіжчиком, згодом починає хворіти, може навіть померти.
У селах існує мода вішати на стіну фото померлого. В жодному разі не робіть цього, інакше з дому піде все: здоров’я, благополуччя. Фотографії померлих переверніть зображенням донизу і покладіть у шафу на нижню полицю. І поряд з ними не зберігайте фотографії живих людей.
У буддизмі, коли хтось помре, рідні радіють, сміються, адже душа перейшла в інший, кращий світ. До речі, вони ніколи не святкують днів народження. Адже тоді людина підсвідомо налаштовується на те, що вона старіє, і жити їй залишається все менше. Це недобре, тому дні народження святкувати раджу лише молодим. Людям у літах бажано цього не робити, щоб не нагадувати собі, що постарів ще на один рік. На Тібеті, наприклад, старики точно і не знають, скільки їм років: “Може, 100, а може, 105”, – скажуть вам після тривалих роздумів.
Взагалі, за кілька місяців до дня народження і кілька – після у людини ослаблюється енергія. Особливо це стосується людей похилого віку, саме в цей період смерть їх шукає. Тому більшість і помирає або до двох місяців до дня народження, або після.
– Чому в однакових ситуаціях одна людина гине, інша – ні?
– У мене був такий випадок. Люди потрапили в аварію. Один загинув на місці, інший, як кажуть, відбувся подряпинами. Я подивився дати народження, побудував графіки біоритмів. У точці смерті загиблого графік різко падав униз, майже до нульової позначки. В іншого – ця поначка знаходилася в середині лінії, що піднімалася вгору. Просто, то не був час його смерті.
Хочу сказати, що жодна раптова смерть не приходить просто так. Людину, зазвичай, попереджають, і не один раз. Будь-хто, хто залишився серед живих, підтвердить мої слова. Смерть повсюди розставляє свої знаки, потрібно лише навчитися їх читати.
Ось приклад. Їхали двоє молодих чоловіків на машині. Один з них був напідпитку і  почав виривати кермо у водія. Машина перевернулася, п’яний загинув, а водій залишився живий. Виявилося, що батько загиблого купив дачу. Спочатку її обікрали, а через кілька місяців вона згоріла. Чоловікові показувало: щось не так, не потрібна тобі дача. А він купив нову, виростив картоплю і попросив сина вивезти її.
Ліна ПОДІЛЬСЬКА,
Хмельницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>