Приревнувала до… немовляти

Нещодавно вночі до чергової частини Житомирського міськвідділу міліції звернулася житомирянка й повідомила про зникнення її 13-річної доньки Ірини. На розшук були зорієнтовані усі чергові наряди міліції, що працювали в місті, а також працівники кримінальної міліції у справах неповнолітніх. На щастя, близько 9-ї години ранку наступного дня дівчинку знайшли.
Як виявилося, втікачка ночувала у своєї подруги-однокласниці, батькам якої розповіла вигадану історію про те, що не може потрапити до своєї домівки, оскільки не взяла із собою ключі від квартири. А, мовляв, батьків немає вдома. Звичайно ж, дівчинку залишили ночувати.
Працівникам міліції Ірина зізналася, що розгнівалась на своїх батьків, які, на її думку, приділяють їй мало уваги. Дуже скоро у неї мають з’явитися маленький братик або сестричка. Миритися з тим, що її вважають уже дорослою та вимагають виконувати певні обов’язки, Ірина не побажала, а тому й вирішила втекти з дому. Оселитись вона планувала у бабусі. Правоохоронці повернули Ірину додому. Дівчинка пообіцяла, що подібного  більше чинити не буде.
Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>