Рецидивіст убив бабусю

40-річного неодноразово судимого жителя села Белелуя Снятинського району працівники міліції затримали за підозрою у вбивстві своєї односельчанки, котра проживала по сусідству з ним. Мертве тіло 71-річної бабусі, яка мешкала самотньо, виявив інший сусід. Занепокоєний тим, що півдня не бачив стареньку біля хати, він зайшов всередину і відразу ж забив на сполох. Із села повідомили в міліцію, що на шиї пенсіонерки – ножове поранення.
Розслідуючи обставини скоєння особливо тяжкого злочину, оперативники не могли не звернути увагу на те, що саме в цей день із села раптово зник недалекий сусід потерпілої. Його розшукали аж в третьому селі. Чоловік, за плечима якого більше десяти років тюремного життя, у тому числі за вбивство і зґвалтування, зізнався у скоєному. Як повідомили зі Снятинського райвідділу міліції, мотивом злочину стали напружені стосунки між затриманим і літньою жінкою.
Іван ДМИТРІВ,
Івано-Франківська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>