Зять підпалив тещу

Сімейна драма  розігралася серед білого дня в селі Мирославка Бердичівського району. Тридцятилітній зять полаявся з тещею. Що стало причиною для «баталій» – не відомо. Але зятю допекло, і він… підпалив будинок тещі. На щастя, рятувальники окремого поста самостійної державної пожежної частини №9 приїхали швидко, діяли вміло і вправно. Будинок від вогню врятували – постраждали тільки речі в одній з кімнат.
Яким же було здивування пожежних, коли з обласної держадміністрації зателефонували начальнику управління Леоніду Антонюку й запропонували відзначити тих, хто брав участь у гасінні пожежі в Мирославці, за високий професіоналізм. Як виявилося, в той день голова облдержадміністрації Юрій Павленко проїжджав через Бердичівський район і помітив пожежу у селі. Керівник області зупинився і став свідком роботи бойового загону пожежних.
Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>