Бютівці чистять свої ряди

– Мене здивувала позиція депутатів від “Нашої України” в облраді, коли на черговій сесії після оголошення голови обласної територіальної виборчої комісії про припинення повноважень двох депутатів від БЮТу – Олега Мельника та Михайла Борсука, нашоукраїнці разом із соціалістами та представниками від Партії регіонів на знак протесту покинули залу і зірвали сесію, – сказав на черговій прес-конференції народний депутат V-го скликання Євген Кирильчук. – Вони що, не знали про імперативний мандат? Згаданих депутатів з’їзд вивів зі складу партії, то про що можна сперечатися? Тим більше, перехід з фракції у фракцію засуджує і “Наша Україна”, то чому на обласному рівні виникають якісь непорозуміння? Наводити порядок потрібно зверху донизу. Думаю, що Президенту України не сподобаються ось такі непорозуміння серед демократичних сил на місцях.
– Основна причина кризи в державі – зрада, – додав Віктор Олійник, голова обласної пар-тійної організації ВО “Батьківщина”. – І їй потрібно покласти край саме через вибори. 70 відсотків волинян вже готові прийти на вибори.
Водночас Євген Кирильчук заявив: як би Верховна рада не галасувала, що вона може працювати й далі, але після поданих заяв депутатами від “Нашої України” та Блоку Юлії Тимошенко про вихід з фракцій парламент є недієздатним.  І жодна з європейських країн з таким парламентом справи не матиме.
Марія ДУБУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>