Аж у грудях холоне!

У селі Повчине Новоград-Волинського району Житомирської області “Вісника і Ко” не тільки добре знають, наша газета там – одне з найпопулярніших видань, має понад сотню передплатників. Неабияка заслуга в цьому працівників місцевого відділення поштового зв’язку, зокрема листоноші Наталії Ткачук, яка обслуговує повчинську дільницю. Працює вона лише другий рік, але швидко опанувала секрети поштарської справи й зі своїми обов’язками справляється належним чином. Цікаво, що потрапила Наталія в листоноші, ніби перейнявши “естафетну паличку” – поштарську сумку від своєї доброї сусідки  Валентини Дмитрівни Гордієнко, котра після напружених двадцяти років поштарського стажу пішла на заслужений відпочинок. Отже, молода листоноша має поруч досвідченого порадника і наставника. Ветеран передала своїй спадкоємиці і пристойний вісниківський передплатний ужинок з умовою не здавати позицій. Наталія не здає.
– До “Вісника і Ко” повчинці звикли, – каже Наталя, – і з нетерпінням чекають чергового номера. “Там такі страхіття часто описуються, – іноді діляться зі мною враженнями, – що в грудях холоне! Але все одно на якусь іншу газету “Вісника і Ко” не проміняємо”.

Микола ШМИГІН,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>