Як українці валюту вивозять

Під час здійснення прикордонно-митного контролю зміною прикордонних нарядів в пункті пропуску “Ягодин-авто” в ході огляду автомобіля марки “Мерседес-Бенц”, під керуванням громадянина України Сергія Г., 1956 р. н., спільно з інспектором Ягодинської митниці було прийнято рішення про поглиблений огляд даного автомобіля та речей водія.
В результаті вдалося виявити незадекларовані і не видані при усному опитуванні 21000 євро, 195 гривень, 1400 доларів США, які знаходились за металевим каркасом в передньому сидінні автомобіля з боку пасажира, за металевим каркасом заднього сидіння, за обшивкою під бардачком біля переднього сидіння зі сторони пасажира та під обкладкою дорожньої сумки під особистими речами, що належали водію.
За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Сума оцінки коштів за курсом Національного банку склала 135912,31 грн, автомобіль конфісковано та оцінено на суму 52139,33 грн.

Богдан КОЗУБ,
майор, прес-секретар Луцького прикордонного загону

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>