Чому згоріла «Білочка»?

Минулої п’ятниці сталася пожежа у добре відомому лучанам відпочинковому комплексі “Білочка”, що розташувався у лісі неподалік обласного центру. Як розповів начальник центру пропаганди управління МНС у Волинській області Володимир Нестеров, вогонь спалахнув у будівлі бару. Оскільки го-ріла стіна, яку видно з дороги, першими пожежу помітили водії авто, що проїжджали по трасі. Вони й спробували гасити вогонь самотужки. Потім на допомогу їм прибіг сторож “Білочки”. Коли ж на місце прибули пожежні автомобілі, ситуація уже набирала загрозливих ознак. Вогонь міг перекинутися на ліс. Хоча довелося ризикувати життям, вогнеборці цього не допустили. З палаючого приміщення рятувальники вчасно встигли винести два газові балони.
Поки що, за словами Володимира Нестерова, остаточну причину виникнення пожежі не встановлено. Але слідство розглядає і версією підпалу.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>