Виросла бензозаправка, як прищ на с… – не потрібна і собаці

Якби побачила оте чудо, скажімо, баба з Ветлів, з найвіддаленішого села на Волині, напевно, сказала б: “Придурки або слабі на голову”. Ми ж так не можемо висловлюватися про високопоставлених бізнесових і державних мужів. Очевидно, що там усе в порядку з паперами, узгодженнями, розрахунками. У нас же, перепрошую, пукнути не дадуть без дозволу.
Проте погодьтеся, те, що пришпандьорили бензозаправку у такому місці, дуже важко піддається здоровому глузду. Не дай Бог, повторюємо, не дай Бог – а що як підступна іскра десь проскочить?! У такому багатотисячному скупченні людей. Не ведеться вже мова про те, як “приємно” дихати випарами пального, особливо діткам на майданчику.
Господи, до чого може призвести жадоба до наживи, надприбутків, дурних грошей! Воістину, у нас діє дикий капіталізм.
Аби іншим було не повадно, пропонуємо збудувати бензозаправки на власних подвір’ях господарів вищезгаданої станції і тих, хто дозволив таке втяти. А щоб вони ще краще відчули “прелести” геніального витвору своїх мудрих голів, “вмантячити” заправки під вікнами їх контор.
А яка ваша думка з цього приводу, шановні читачі? Напишіть нам, і ми обов’язково її опублікуємо.
Для початку рекомендуємо звернутися до народного депутата Ігоря Єремеєва, істинного захисника бідних та знедолених. Тільки він один на цьому світі може прийти вам на виручку.

Трохим БЕНЗОПИЛКА

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>