Не робіть зла, задумайтесь про майбутнє своїх дітей

Добрий день. Я дуже поважаю вашу газету за небайдужість до проблем міста і людей, за цікаві і смішні матеріали. Тому, якщо дозволите, хочу саме через вас звернутися до читачів. Люди, будьте добрими! Не можна чинити погано з іншими, тому що все це повернеться до нас, наче бумерангом. Ніщо не проходить безслідно – кожна наша думка, бажання зла, гріх – вдарить якщо не по нас, то по наших дітях та онуках. Дев’ять років тому я зробила аборт і відразу після цього лягла із сином на операцію – пахово-мошоночна грижа. Здається, нічого страшного – операція не складна. Але вона пройшла невдало, і одне яєчко атрофувалось. Через кілька років виникли проблеми з іншим. І тепер я не знаю, чи моя дитина зможе мати дітей. А все тому, що моя бабуся робила аборти, тому що у неї було четверо дітей і важко було прогодувати. Мама зробила два аборти. Я наші гріхи продовжила, і тепер моя бідна дитина розплачується. Можливо, написавши це, я змию хоч краплину свого гріха.
Люди! Перш ніж зробити комусь зло, посилати прокльони та грішити – задумайтесь про своє майбутнє і майбутнє своїх дітей.
Мені соромно підписуватись власним ім’ям.
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>