Зранку терористи під проводом росіян хотіли взяти штурмом частину в Артемівську

У ніч з 23 на 24 квітня близько 100 невідомих осіб здійснили збройний напад на військову частину в Артемівську Донецької області. Нападники вели вогонь з автоматичної зброї, гранатометів та активно застосовували ручні осколкові гранати. В ході відбиття нападу отримав поранення військовослужбовець військової служби за контрактом Збройних Сил України, загрози життю немає.

Завдяки умілим діям командування визначених сил, залучених для відбиття нападу за сигналом тривоги, особового складу, що здійснював кругову оборону периметру військової частини, а також резервної бойової групи негайного реагування, об’єкти військової частини знаходяться під контролем Збройних Сил України, інформують у Міноборони.

За інформацією ЗМІ та громадських активістів, бій тривав близько години. Військовослужбовець отримав поранення в обличчя. Щодо втрат серед нападників точної інформації немає, але після жорсткого відпору вони розбіглися. Ціллю нападників був чималий арсенал зброї. Серед нападників вдалося ідентифікувати російських диверсантів, які потрапляли у фотооб’єктиви у Слов’янську.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>