СБУ перехопила наказ російського диверсанта про вбивство депутата Горлівської міськради (аудіо)

Служба безпеки України встановила причетність до вбивства депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака так званої групи «Стрілка», що діє у Донецькій області, та громадянина РФ, підполковника ГРУ Ігоря Бєзлєра.

За даними СБУ, 17 квітня 2014 року Бєзлєр (позивний «Бес») поставив завдання начальнику самопроголошеної міліції Горлівки щодо нейтралізації Володимира Рибака, який намагався встановити державний прапор на будівлі Горлівської РДА.

Одночасно Бєзлєр надав вказівку члену своєї групи, військовослужбовцю РФ викрасти Рибака, посадити в автомобіль та вивезти в обумовлене місце. Сам він планував особисто виїхати туди, де утримувався Рибак.

Далі за вказівкою «Стрілка» (Ігор Стрєлков) Володимира Рибака було доставлено у штаб сепаратистів у Слов’янську, де з ним особисто мав поспілкуватися Ігор Стрєлков. А 20 квітня 2014 року Стрєлков особисто давав вказівку самопроголошеному меру Слов’янська Пономарьову вивезти зі штабу тіло вбитого Рибака.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>