На виїзді з Криму затримали українців з чималою сумою грошей та недійсними паспортами

Учора у  пункті контролю «Чаплинка», що на адміністративній ділянці кордону із Кримом, у двох громадян України виявили велику кількість російських рублів, доларів США та гривень.

Двоє українців їхали автомобілем «Інфініті». Під час перевірки в салоні автомобіля серед особистих речей прикордонники спільно зі співробітниками СБУ та митниці знайшли понад 83 тисячі рублів РФ, 10,2 тисячі доларів США та майже 420 тисяч гривень.

Наразі правоохоронці перевіряють, куди та з якою метою їхали наші співвітчизники з такою сумою грошей.

Також на межі з Кримом виявляють українські паспорти, які видала самопроголошена влада. Два недійсні документи виявили під час перевірки документів громадян, які слідували через контрольний пункт «Чаплинка». Прикордонний наряд звернув увагу на двох громадян України, які їхали автомобілем «Рейндж Ровер». Їх документи були видані лише наприкінці березня в місті Армянськ, до того ж з'ясувалося, що ці паспорти є недійсними. Документи вилучили, а пасажирів повернули у зворотному напрямку. Подібні документи виявляли нещодавно й в залізничному пункті контролю «Мелітополь». Паспорти знайшли у двох пасажирів потяга «Сімферополь-Київ». Тоді інспектори прикордонного контролю також звернули увагу, що документи були видані в Криму наприкінці березня.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>