Сепаратисти похвалилися, що це таки вони обстріляли літак

Сепаратисти у Слов'янську підтвердили російським журналістам, що це вони обстріляли український військовий літак.

«Це ми його підбили. З АКМ», - заявив на брифінгу «представник народного ополчення міста» Євген Горбик, що відповідає за питання безпеки. На його думку, літак пеленгував їхній зв'язок, пише УНІАН http://www.unian.ua/politics/910816-separatisti-v-slovyansku-ziznalisya-scho-tse-voni-obstrilyali-litak-minoboroni-z-akm.html.

У свою чергу так званий «народний мер» Слов'янська В’ячеслав Пономарьов, який раніше говорив, що «ополченці» не стріляли по літаку, сказав, що на той момент до нього ще не надійшла така інформація. «Вчора я ще не володів всією повнотою інформації», - пояснив він.

Нагадаємо, 22 квітня над Слов'янськом невідомі обстріляли зі стрілецької зброї літак Повітряних сил ЗСУ Ан-30, який здійснював наглядовий політ. В результаті у літальне судно влучило кілька куль. Після атаки екіпажу літаку вдалося здійснити посадку в Києві.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>