Серед тих, хто відбирав в українських десантників бронетехніку, був і російський снайпер-убивця з Майдану (відео свідчень)

Діями озброєних осіб, які незаконно утримували військовослужбовців 25-ої окремої повітряно-десантної бригади ВДВ ЗС України у місті Слов’янськ, керував полковник ГРУ ГШ ЗС РФ Стрєлков І.І.  Це засвідчив один з українських десантників, які були затримані групою озброєних осіб на в’їзді до Краматорська 16 квітня, повідомили

За його словами, вилучення автоматичної зброї відбувалось під особистим керівництвом Стрєлкова. При цьому офіцер ГРУ РФ схиляв українських військових переходити на бік незаконного озброєного формування, обіцяючи високі зарплати та інші матеріальні вигоди.

Відмовитися від виконання військових обов’язків вимагав і присутній там російський диверсант на прізвисько «Ромашка», який хизувався, що у складі снайперської групи перебував на Майдані Незалежності у Києві під час масових акцій протесту.

Ігор Стрєлков

Росіянина Ігоря Івановича Стрєлкова Служба безпеки України оголосила у розшук. Щодо нього розпочато кримінальне провадження. Його підозрюють в убивстві співробітника «Альфи» та вчиненні дій на шкоду суверенітету, територіальній  цілісності та недоторканності України,  проведення  диверсійно-підривної діяльності, а також організації масових заворушень на території східних областей України. Також Стрєлков є помічником з силових питань самопроголошеного прем’єр-міністра АР Крим Сергія Аксьонова. У Криму Стрєлков відповідав за захоплення військових частин та органів влади й управління, особисто брав участь у допитах українських військовослужбовців.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>