Всю ніч у Маріуполі тривала спецоперація – вбили трьох терористів, 13 поранили, 63 затримали

Сьогодні вночі, у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі, підрозділи МВС провели операцію по локалізації банди нападників, які налічують близько 300 осіб. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами і «коктейлями Молотова» та відкрили вогонь по вартовим, нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь. Потім, після попередження, у відповідності зі статутом – при повторенні атаки – вогонь на ураження.

По тривозі були підняті всі підрозділи міліції УВС Маріуполя. Спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії після короткого бою банда була розсіяна, в основному – локалізована і роззброєна.

Враховуючи настільки агресивним був напад на військову частину, угрупування МВС, за рішенням АТЦ, було підкріплене спецназом «Омега», перекинуті вертольоти. Зараз СБУ разом з міліцією документують факти.

Операція триває. Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї з озброєних груп. На вулицях працюють патрулі міліції.

– Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед бойовиків, які  нападали на частину – 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв'язку і телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників, – підкреслив глава відомства.

Бойові дії тривали до середини ночі. Перестрілки були на території однієї з місцевих шкіл та третьої лікарні міста. Тікаючи від правоохоронців бандити стріляли без розбору і поранили двох випадкових перехожих.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>