Чи треба шукати перше кохання?

«Коли минуло вже 25 років після закінчення школи, мені захотілося побачити перше кохання. Не подумайте, що я нещасна – ні! Маю надійного чоловіка, який турбується про мене і наших двох дітей. В «Однокласниках» вже віднайшла свого колишнього, який живе в Москві. Хочу написати, але не наважуюся…» Такий лист надійшов від читачки Алли з Ковеля.

І справді, на пошуки першого кохання навіть через 30 років наважуються ті жінки, в кого склалося життя… щасливо. Виявляється, щоб показати себе і переконатися, що «мій кращий». А чоловіки навпаки – рідко зважуються, бо побоюються виглядати гірше, ніж обранець колишньої коханої. Саме інтернетівський проект «Однокласники» та інші соціальні мережі допомагають в пошуках, та психологи настійно радять цього не робити. Чому? По-перше, романтичні зустрічі збивають з пантелику, коли заїдає сімейний побут. Але жити разом і просто зустрічатися – різні речі. По-друге, якщо надумаєте зійтися і щось не вийде, будете гризти один одного. Треба бути обережними жінкам, адже вони, коли кидаються у нові стосунки, готові покинути рідних. Чоловіки – обачніші, особливо тоді, коли їх задовольняє сім’я. По-третє, якщо ви колись розійшлися, значить, на те були причини. Але якщо постійно марите першим коханням, задумайтесь: можливо, у вашій сім’ї не все гаразд?

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>