Українські військові здійснили рейд тилами сепаратистів, використовуючи російську символіку на техніці

З самого ранку практично усі українські ЗМІ облетіла звістка про те, що у Краматорську Донецької області сепаратисти захопили шість українських БМП. Крім того повідомлялося, що військові перейшли на бік російських диверсантів і сепаратистів.

В.о. глави фракції «Батьківщини» Сергій Соболєв заявив, що на машинах БМП із російськими прапорами в Краматорську й Слов'янську пересувалися замасковані українські військові, щоб у такий спосіб проникнути в частини, контрольовані збройними сепаратистами, повідомляє сайт Громадського ТВ.

«Була відкрита заява… Це наші збройні підрозділи використовували партизанський метод проникнення безпосередньо в ті частини, які на сьогоднішній день контролювалися військовими підрозділами Російської Федерації й тими сепаратистами, які ними фінансуються», - заявив Соболєв на брифінгу в середу.

«Я думаю, що про цей захід дуже скоро буде відомо, буквально, протягом години-трьох, і ви зрозумієте що це, фактично, був прорив, який у такий спосіб був забезпечений нашими підрозділами», - додав він.

За словами Соболєва, ця інформація офіційна, яку надав в.о. міністра оборони. Сам він, до речі, знаходиться у Краматорську.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>