Контррозвідка: російські диверсанти планують вбити 100-200 людей, після чого у наступ підуть війська

Російські військові мають завдання вбити кілька сотень людей, а після цього ввести війська на територію України. Про це розповів на брифінгу один з керівників контррозвідки СБУ Віталій Найда, пише «Українська правда».

«Головною метою дій диверсантів та спецпідрозділів на території України є максимальна дестабілізація ситуації», – заявив він.

«Більше того, перехоплені переговори свідчать – і мені прикро про це чути, – що країна, яка декларувала себе братньою, ставить перед своїми спецпризначенцями мету пролити кров на вулицях наших міст», – сказав він.

«Задокументовано переговори, які свідчать про те, що треба вбити 100-200 людей, і після цього через півтори години на території України з'являться танки та БТРи російської армії», – додав він.

Найда вчергове підтвердив, що диверсії на території східних областей вчиняє зокрема 45-а окрема гвардійська розвідувальна бригада, що дислокується у місті Кубинка Московської області.

«Це ті російські спецназівці, які захопили будівлі Верховної Ради і Ради міністрів в Криму», - зазначив він.

Найда також нагадав, що ці спецпризначенці отримують команди від офіцера ГРУ Ігоря Стрєлкова (позивний Стрєлок), який «керував спробами захоплення дежрбудівель у Харкові, Миколаєві, Херсоні та Одесі».

«Більше того, якщо ви подивитеся на сайт омбудсмена, ви знайдете інформацію, що цей «Стрєлок» викрадав чеченських громадян під час чеченської кампанії і вивозив їх до Росії», - зазначив він.

За словами найди, 45-а бригада спецназівців також брала участь у Чеченській кампанії і окупації території Грузії.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>